Sant Vicenç de Montalt

El govern aplica la proposta del PSC de condicionar un solar a prop de la NII per millorar l'aparcament de cara l'estiu

  • Actualitzat:
  • Creat:

La proposta feta pel PSC de reordenar i millorar l'aparcament, especialment de cara la temporada d'estiu, i que va ser publicada a la revista municipal el juliol de 2017, pren forma i serà una realitat de cara aquest proper estiu.

Celebrem que l'equip de govern hagi interioritzat el problema de l'aparcament i les mesures que està posant en marxa vagin en la direcció apuntada pel portaveu del PSC, Javier Sandoval, l'estiu passat. 

Aquest nou espai d'aparcament controlat s'està ubicat davant de la nacional II, entre als carrers Les palmeres i el carrer dels Avets, el qual estarà vigilat per una persona que portarà el control de l'accés i el cobrament dels vehicles que vulguin estacionar-hi.  


Amb aquesta mesura s'evitarà i es minimitzarà l'impacte d’incivisme pel mal ús de l'espai públic en la zona del litoral i part baixa del poble, com són el sector de Can Ripoll, Can Boada i Montalpark.

Las proposta del portaveu del PSC era la de trobar un espai per poder fer un pàrquing, el qual dónes més places d'aparcament per poder donar cabuda a l'afluència massiva de famílies que utilitzen les nostres platges.

Felicitem, doncs, al Govern, i ens congratulem de la feina feta pel portaveu del PSC, amb l'objectiu permanent de portar, sempre, propostes de millora pel nostre municipi.

 

Fitxers adjunts: