Sant Vicenç de Montalt

Javier Sandoval, escollit candidat a l’alcaldia de Sant Vicenç de Montalt

  • Actualitzat:
  • Creat:

Ha obtingut la unanimitat de tots els assistents a l’assemblea.

Javier Sandoval serà, per segona vegada, el candidat a l’alcaldia de Sant Vicenç de Montalt a les eleccions municipals del 2019, després que obtingués la unanimitat de tots els assistents a l’assemblea de militants i simpatitzants que es va celebrar el passat dimecres 18 d’abril.

Sandoval, ja com a candidat a l’alcaldia, va donar les gràcies pel suport rebut i va assegurar que “tots junts, treballant de valent, aconseguirem per a Sant Vicenç un PSC més fort, més cohesionat que serà la pedra angular del futur govern local a partir de les eleccions municipals del 2019”.

El ja candidat a l’alcaldia també va enunciar un seguit de compromisos davant l’assemblea, i va argumentar que “aquests compromisos estan oberts a ser ampliats amb les aportacions de tothom que vulgui participar-hi, perquè a Sant Vicenç de Montalt, el principal compromís del PSC és comptar amb la participació de la ciutadania en els temes més importants de la vila”

Els primers compromisos del PSC de Sant Vicenç de Montalt:

 

· Compromís en repensar la despesa innecessària

Defensem un model de gestió del pressupost que garanteixi els serveis bàsics, els de funcionament imprescindible de l’administració, i el del pagament a proveïdors, però que no es gastin més diners dels estrictament imprescindibles.

 · Compromís amb l’eficiència dels nostres serveis

Defensem un model de gestió basat en l’eficiència dels nostres serveis, els d’obligat compliment i els que no ens són propis. Per aquest motiu volem una gestió professionalitzada, allunyada de les decisions arbitràries.

· Compromís en la priorització de les inversions

Defensem un model de gestió que prioritzi, de debó, les inversions a fer, i que les subvencions i els recursos propis els invertim allà on fan més falta, seguint un pla pensat, participat i secundat per la societat civil.

· Compromís en el manteniment eficient de la via pública

Defensem un model de gestió que tingui com a element prioritari no haver de repetir inversions, reiteradament, per al mateniment de la via pública. Per tant farem un pla estratègic d’inversió que integri tots els serveis com l’electricitat, l’aigua el gas i la telefonia, a més del mobiliari, asfaltat i urbanització de voreres.

 

· Compromís en fer participar la ciutadania de l’urbanisme

Defensem un model de gestió que prioritzi, per damunt de tot, la participació ciutadana en majúscula, a l’hora de prendre decisions que ens afecti el territori dins del nostre terme municipal. Volem un nou POUM amb un gran projecte de participació ciutadana que integri tothom.

 

· Compromís en el desenvolupament d’habitatge social

Defensem un model urbanístic sostenible, que cohesioni Sant Vicenç, amb especial atenció a l’habitatge de protecció, accessible per als joves i per a les famílies més desafavorides del municipi.

 

· Compromís en invertir més diners en seguretat ciutadana

Cal potenciar i millorar la policia local . Hem d’apostar per un comandament més professionalitzat  i una millora del pla de treball dels agents de policia, amb més mitjans i ajustant la plantilla a la necessitat actual del municipi.

 

· Compromís en fiscalitzar millor la contracta de la recollida de residus i de neteja viària

Hem de fer un esforç en el seguiment i fiscalització de la contracta del servei de recollida de residus i de la neteja viària per tal que siguin més eficients en els percentatges de recollida selectiva, rebuig i orgànica, i perquè els carrers de Sant Vicenç estiguin nets per igual, inclòs els període d’estiu.

 

· Compromís en fer un pla d’aparcament pels veïns i les veïnes del municipi

Sabem de la problemàtica de l’aparcament en alguns indrets del nostre municipi. Cal fer un pla estratègic d’aparcament que sigui més just i satisfactori pels veïns i veïnes de Sant Vicenç.

 

· Compromís amb la gent gran

Mantindrem la nostra aposta del centre de dia o casal per a la gent gran. Treballarem en aquesta línia i portarem la proposta com a una inversió prioritària pel proper mandat.

 

· Compromís d’exigir les inversions d’altres administracions

Defensem un model de gestió que no s’arrugui davant la Generalitat i exigeixi el compliment de les inversions promeses dels equipaments pactats. Així mateix amb la Diputació de Barcelona.

 

· Compromís amb la transparència i el bon govern

Defensem un model de gestió que es comprometi amb els codis ètic de la transparència i el bon govern, amb pràctiques de gestió municipals obertes a la ciutadania, explicades de forma clara i entenedora i que reti comptes periòdicament

 

Finalment, Javier Sandoval va remarcar que el municipi necessita un nou impuls, que es fa necessari per canviar i millorar les actuals estructures de gestió política.