Sant Vicenç de Montalt

Javier Sandoval escollit nou alcalde de Sant Vicenç de Montalt en prosperar la moció de censura

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC ha prioritzat el desbloqueig institucional del municipi per donar suport al relleu a l’alcaldia.

Javier Sandoval prenent possessió del càrrec
Javier Sandoval prenent possessió del càrrec

Xavier Sandoval (PSC) ha estat escollit, per dotze vots a favor i un en contra, nou alcalde de Sant Vicenç de Montalt en prosperar la moció de censura que els grups municipals de l’oposició van registrar a començaments del mes de setembre contra el fins ara alcalde, miquel Àngel Martínez i Camarasa,  per la seva presumpta autoria d’apoderar-se de bens públics del municipi per a usos personals.

El PSC de Sant Vicenç de Montalt reitera que aquesta moció de censura no va contra l’actual partit del govern municipal de CiU (ara PdCAT) sinó que ha estat una acció per apartar de l’alcaldia a la persona que “n’ha fet un mal ús i ha donat un mal exemple a la ciutadania, apoderant-se de bens públics per a gaudi personal”, tal i com ha emfatitzat el nou alcalde en el seu discurs.

Per Javier Sandoval, que mantindrà al govern els cinc regidors de PdCat de l’anterior alcalde, el Ple de Sant Vicenç ha dit no a la gestió d’un alcalde que havia perdut la confiança de tots els grups municipals, inclosos els regidors del seu propi grup.

El nou alcalde ha fet un discurs de proximitat amb tothom, amb inclusió programàtica de tots els grups polítics, i visualitzant clarament una línia de treball transversal, honesta, oberta, transparent i participativa.

Javier Sandoval ha promès dedicació i comptar amb tothom, fent un esment especial a la plantilla de treballadors del consistori als quals els ha demanat implicació i dedicació en aquesta nova etapa política que s’enceta a partir d’avui al municipi.

Al Ple hi ha assistit nombrosos veïns, així com representants dels partits polítics. Per part del PSC Javier Sandoval ha estat acompanyat del primer secretari del PSC Maresme, Xesco Gomar, del secretari d’Organització, Miquel González, de la diputada al Parlament, Alicia Romero, i de l’alcalde de Pineda i secretari de política municipal del PSC, Xavier Amor.