Sant Vicenç de Montalt

Javier Sandoval promet dedicació i treball transversal en la nova etapa al capdavant del PSC de Sant Vicenç

  • Actualitzat:
  • Creat:

El nou primer secretari va ser reescollit per unanimitat.

En el discurs com a nou primer secretari de l'Agrupació de Sant Vicenç de Montalt, Javier Sandoval es va comprometre a treballar més i millor per Sant Vicenç i a fer-ho d'una manera transversal, comptant amb tothom que vulgui fer aportacions pel projecte socialista del municipi.

 

Sandoval va ser reescollit per unanimitat dels membres assistents a l'assemblea els quals van ser acompanyats pel Primer secretari de la Federació del Maresme, Xesco Gomar i pel Secretari d'Organització, Miquel González.

 

L'assemblea també va aprovar, per unanimitat, l'informe de gestió i en el torn de paraules, Xesco Gomar, va felicitar Javier Sandoval, a la vegada que va oferir tot el suport de la Federació del Maresme a la nova executiva de Sant Vicenç. Aquesta nova comissió executiva està formada per un total de 8 persones i s'ha proposat com a reptes a assolir, ampliar la base social, treballar per la millora de la qualitat de vida dels santvicentins i millorar els resultats electorals al municipi.

 

L'executiva:

 

President: Manolo Rodríguez 1er Secretari: Javier Sandoval Secretari d’Organització i Educació: Àngel Secorún Secretari de Política Municipal: Diego Gallego Secretaria de l’Àrea de Política Social i igualtat: Dolors Olmo Secretari de la gent Gran, Medi Ambient i Urbanisme: Francesc Abril Secretari de l’Àrea de Salut : Manel Llavina Secretari de Afers Institucionals i Entitats : Pedro Curado 

 

Consellers de federació:

Àngel Secorún, Joan Puig i Javier Sandoval (primer secretari)