Sant Vicenç de Montalt

Nota de premsa de l'Executiva del PSC de Sant Vicenç de Montalt

  • Actualitzat:
  • Creat:

Sol·licitem la urgent compareixença de l'alcalde per donar explicacions sobre el tema, i alhora, demanar la seva dimissió immediata de l'alcaldia del municipi, ja que els fets són d'una gravetat que mereix de tot rebuig moral i polític.

Davant les informacions aparegudes en la premsa sobre suposats casos de corrupció efectuats per l'actual alcalde del municipi, Miquel Àngel Martínez Camarasa, corroborats per un àudio on s'identifica sens dubte la veu d'aquest alcalde, l'agrupació del PSC de Sant Vicenç de Montalt vol pronunciar-se clarament.


Sol·licitem la urgent compareixença de l'alcalde per donar explicacions sobre el tema, i alhora, demanar la seva dimissió immediata de l'alcaldia del municipi, ja que els fets són d'una gravetat que mereix de tot rebuig moral i polític. Més enllà de prescripció penal dels fets la vida municipal mereix una gestió honesta. Més enllà de les sospites més o menys fundades sobre pràctiques corruptes efectuades per aquesta alcaldia al llarg d'aquests últims anys, el municipi mereix una administració lliure de tota sospita. I alhora, convidem a la població del
municipi al fet que sigui intransigent enfront de qualsevol pràctica corrupta que pugui desenvolupar-se en la gestió d'un municipi i no toleri en endavant qualsevol connivència amb pràctiques il·legals i de dubtosa ètica en l'exercici de l'administració política.


Javier Sandoval Carrillo.
1er Secretari del PSC - SVM